Måndag. Halvsjuk eller halvfrisk. Beror på hur man ser det. I morse var det nog mer sjuk än frisk, men det börjar ändras nu när jag fått lite kaffe i mig. Förra veckan var den första sedan, ja, egentligen sedan förra året som jag tog det lite lugnt. Med jobb alltså. Tiden går fort när man har kul…

Senaste månaden har jag till och med hunnit med att köpa min allra första egna bil, komma upp i åtta kilometer-joggen, fotat 71 (!) fotouppdrag, bröllopsfoto, bebisfoto plus att jag hunnit påbörja planer inför en ny reportageresa. Det är nog inte så konstigt att jag blev sjuk när jag väl började bromsa. Nu är jag dock ivrig att gasa på igen. Ständigt på jakt.

Innan jag glömmer! Ni har väl inte missat att Blank Spot Project släppt sina tre första reportage!? Ni hittar dom på hemsidan https://www.blankspotproject.se/. Måsteläsning för alla som är intresserade av vad som händer utanför klicken & lajkens värld. För att fler såna här grymma reportage ska kunna göras behövs dessutom fler medlemmar. Blankspot är en nysatsning på utrikesjournalistik. Medborgarfinansierad journalistik. Se filmen om Blankspot här (jag medverkar i den ;)).

Hur grymt? Bli medlem du också!

 

Håller även på att skissa lite för att utveckla denna sida något. Måste få upp lite mer av mina jobbresultat osv. Så fortsätt gärna titta in och kommentera kommentera kommentera mera! Transparens, feedback, dialog och allt det där är viktigt för mig och kan enbart göra mitt jobb bättre. Du kan även tipsa om idéer till artiklar och reportage.

Känner du till ett missförhållande eller liknande som du tycker bör uppmärksammas?

Vad vill du läsa reportage om?

Skriv till mig och berätta! I am dying to hear it 🙂

 

Ha nu den bästa måndagen!

/A