Efter sommaren tycker jag alltid det är bäst att komma igång med jobbet igen med en riktig rivstart. Och inga undantag denna sommar. Jag jobbar för fullt på reportagen från Uganda, gör fotojobb på sidan av och smider samtidigt nya reportageresor. Multitaskar. Det är kul, spännande, lärorikt och en smula energikrävande. Precis som det ska vara! Känner dock att bloggen blir lite lidande för tillfället. Jag är alltid såhär när jag är inne i något. Jobbar jobbar jobbar. Sover lite. Blir lite extra trött. Vill vara vaken 24/7. Pratar mindre, tänker mer. Men det är bra, det är oftast när jag är såhär som jag jobbar bäst. Faktiskt är det också ett väldigt bra sätt för mig att gå igenom och reflektera över allt jag upplevt under resan. Lite som terapi. Allt i ett – det är bra.

Ser verkligen fram emot att få färdigt reportagen – så stayed tuned, inte så långt kvar nu till deadline! 🙂

/A