Andra dagen i Kampala, Uganda.

Var ganska trött igår efter den långa resan hit. Tog det lugnt på eftemiddagen och gick ut på kvällen för att träffa och äta middag med min fixare. Han verkar supervettig och klok. Ser fram emot att jobba med honom!

Kampala är en fantastisk stad på många sätt. Staden ligger på över 2000 meters höjd (kan inte exakta siffran). Man kan skymta en mäktig vy mellan husen när man sitter bak på boda-bodan, moppetaxin, och kör genom stan.

Vi har även besökt ett hem för kvinnor och barn idag i utankanten av Kampala. Kommer i stort sett spendera resten av veckan där. Barnen är helt underbara! Första gången jag såg dom sprang de mot mig i samlad trupp och tokkramade mig från tå till topp! Man vill ju bara ta med dem hem allehopa!

Internetuppkopplingen är riktigt dålig här. Försöker ladda upp bilder men för tillfället får ni nöja er med de jag lyckats få upp på twitter eller facebook.

Siktar på ny, mer informativ update imorgon!

/A